top of page

Rørlegger Nordre Follo

Er du på leting etter en dyktig rørlegger i Nordre Follo? Da trenger du ikke lete lenger. Sentrum VVS er en mesterbedrift i Nordre Follo som kan hjelpe deg med alle dine VVS utfordringer!

Med lang erfaring med prosjekter og diverse rørlegger -serviceoppdrag i Nordre Follo er vi godt kjent med Nordre Follo kommune sin infrastruktur. Effektiviet, Kvalitet og møte kundens behov er noe vi er genuint opptatt av. Vi har en overvelmende god respons på rørleggerarbeidet som vi har utført, noe vi er stolte av. Les Anbefalingene Kunder har gitt våre rørleggere i Nordre Follo.


Google 5/5                                                 Mittanbud 4,9/5
 

Rørlegger_bil.png
top-rated-full.png
Rammeavtale
Serviceoppdrag
Vannmålerinstallasjon
Oppussing av bad
Renovering av Kjøkken

Sentrum VVS

Daniel Gulbradsen

Daglig leder

Mobil: 400 80 302

Epost: Post@sentrumvvs.no

Våre rørlegger i Nordre Follo står til din disposisjon!

Sentrum VVS har til en vær tid din rørlegger i Nordre Follo som utfører service og prosjekter noe som gjør oss tilgjengelige i ditt nærområdet og kan bistå på kort varsel. Våre ordinære åpningstider er mellom 07:00 - 18:00 men vi er alltid tilgjengelig via vårt kundesenter. Benytt deg av epost eller bestillingskjemaet så tar vi konakt innen kort tid.

Rørleggermester i Nordre Follo, mesterbrev.

Sentrum VVS er en mesterbedrift i Nordre Follo. Fagkunnskap gir trygghet! Mestermerket står for fagmessig utført arbeid og seriøs forretningsdrift, og en mesterbedrift bygger på ønske om videreføring av gode håndverkstradisjoner. Det er mesterbrevnemda som har ansvaret for forvaltning og utvikling av mesterkvalifikasjonene i Norge.

bottom of page